Politikerpaketet

För förtroendevalda i Styrelser och Nämnder, Kommunala bolag, Kommunalförbund, Kommunfullmäktige och Regioner.
kurspaket

Nyvald eller omvald politiker?

Som förtroendevald vill du givetvis förverkliga ditt partis politik och de idéer du tror på och gått till val på. Du vill driva utvecklingen i en viss riktning och lägga förslag i de politiska beslutsförsamlingarna. Med rätt kunskap kommer du att lyckas ännu bättre med ditt uppdrag! 

En grundläggande utgångspunkt är att vara väl insatt i alla de lagar och andra juridiska regleringar som styr kommunen/regionen och vad det innebär för ditt agerande som förtroendevald. Du måste också vara väl förtrogen med alla de frågor som hänger samman med t.ex. offentlighet och sekretess, mötesregler, hantering av media, för att nämna några saker. 

En fast årslicens med obegränsad tillgång

Till ett fast pris får du full tillgång till alla föreläsningar i paketet, 24 timmar om dygnet, alla dagar under ett helt års tid. Vi kommer dessutom att löpande fylla på paketet med fler kurser och utbildningar – utan extra kostnad!

Ingrid Haraldsson VD Piku Utbildningar
Har du frågor om paketet eller vill du se en offert? Hör av dig till mig!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.