Inspelade utbildningspaket

Varför betala för hundratals utbildningar, när du bara behöver några som passar dig? Med inspelade utbildningspaket betalar du bara för det du har nytta av i din yrkesroll. Dessutom växer paketen kontinuerligt med fler högaktuella och anpassade utbildningar för ditt intresseområde, utan att du betalar en enda krona till.

I vår satsar vi på våra inspelade utbildningspaket, och spelar in alla våra utbildningar. För att fylla på dessa tio otroliga paket. Självklart utan extra kostnad för dig. 

Saknar du utbildningspaket i ett särskilt ämne till dig och dina kollegor? Hör av dig så tittar vi på det!

Alla inspelade utbildningspaket

Sekreterarpaketet

Sekreterarpaketet

Äntligen! Nu finns flera av Pikus utbildningar för sekreterare och administratörer tillgängliga som ett prisvärt kurspaket för dig och dina kollegor. Låt inte distansjobb och en digital arbetsmiljö förhindra din kompetensutveckling!

Till paketet »
Politikerutbildning

Politikerpaketet

Nyvald eller omvald? Nu finns ett digitalt paket med alla Pikus utbildningar för dig som är förtroendevald i Styrelser och Nämnder, Kommunala bolag, Kommunalförbund, Kommunfullmäktige och Regioner. Nyhet för i år är specialutbildning med nyheter för valnämnden!

Till paketet »
Mixpaketet hos Piku Utbildningar

Mixpaketet

Mixpaketet låter er välja 5, 10 eller 15 av Pikus inspelade utbildningar. Helt utifrån egna behov till ett mycket förmånligt pris. Vilket Mixpaket passar er? Mini, Midi eller Max?

Till paketet »
LSS-paketet hos Piku Utbildningar

LSS-paketet

I mars 2021 uppmanade Socialstyrelsen till ett grundligt kompetenslyft för personal som jobbar inom LSS-verksamheter. Sätt i gång er kompetensutveckling med Pikus digitala utbildningspaket, specialgjort för LSS-personal!

Till paketet »
Kommunpaket hos Piku Utbildningar

Kommunpaketet

Tillgång till bra kompetensutveckling för medarbetarna gör kommunen till en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare! Pikus erbjudande är enkelt, kostnadseffektivt och värdeskapande.

Till paketet »
IFO paketet hos Piku Utbildningar

IFO-paketet

De senaste åren har det uppkommit flertalet rättsfall där barn farit illa eller till och med avlidit. Detta har föranlett förändringar i lagstiftningen, vilket innebär nya rutiner och ett tydligare ansvar för socialnämnden. I IFO-paketet samlar vi några av de bästa och viktigaste utbildningarna som rör barn och ungas trygghet i ärenden hos socialnämnden.

Till paketet »
Hr & chefspaketet hos Piku Utbildnignar

HR- och chefspaketet

Har samarbetet och utvecklingen på er arbetsplats stannat av? Är det svårt att upprätthålla motivationen och reglerna när många jobbar på distans? Ta hjälp av HR-och chefspaketet, för dig som jobbar med personalfrågor!

Till paketet »
Brottsförebyggande paketet

Brottsförebyggande paketet

Har din kommun problem med kriminalitet och otrygghet? Vill ni förebygga fler brott och jobba mer effektivt mot kriminalitet? Nu finns ett högaktuellt digitalt paket med alla Pikus föreläsningar för dig som ansvarar för och arbetar med kommunernas brottsförebyggande arbete.

Till paketet »
Administratör i Svenska kyrkan

Administratörspaketet

Äntligen! Flera av Piku Utbildningars inspelade kurser finns nu i ett helt nytt
Administratörspaket för dig och dina kollegor som administrerar i Svenska kyrkan!

Till paketet »

Vanliga frågor om inspelade utbildningspaket

Pikus inspelade utbildningspaket vänder sig till en större grupp användare, t.ex. en förvaltning eller en arbetsgrupp som vill göra ett gemensamt kompetenslyft.

Paketen är skapade som årsabonnemang, men vi kan komma fram till en anpassad lösning för er när ni beställer.

Du kan beställa ett utbildningspaket till dig och dina kollegor/anställda genom att kontakta oss på mejl eller telefon. Om ni är osäkra på vilket paket som blir bäst hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er!

Det gör vi så gärna! Dels finns Mixpaketet (se ovan) för den som själv vill välja vilka utbildningar som ingår, men vi kan också utöka något av de andra paketen med fler utbildningar. Kontakta oss för att anpassa ett utbildningspaket.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.