Search

Inspelade utbildningspaket

Varför betala för hundratals halvintressanta utbildningar, när du bara behöver några som passar dig perfekt? Med Pikus inspelade utbildningspaket betalar du bara för det du har nytta av i din yrkesroll. Vi erbjuder paket som är specialdesignade för en mängd olika intresseområden och dessutom fylls på löpande med nyinspelade utbildningar. Varför inte samla ett gäng kollegor och göra ett gemensamt kompetenslyft?

Alla inspelade utbildningspaket

registrator

Registrator- och arkivariepaketet

Som registrator eller arkivarie i offentlig sektor har du en central funktion för många delar av kommunens eller regionens arbete.
Därför behövs ständig uppdatering av kunskap, nya regelverk mm, trots att tiden och pengarna för utbildning blir allt mindre. Då kan Registrator- och Arkivariepaketet vara en bra lösning!

Till paketet »
förskola

Förskolepaketet

Att vara chef, teamledare eller medarbetare i dagens förskola handlar om så mycket mer än pedagogik och barns utveckling. Du är inte bara pedagog i barngruppen utan ska också dokumentera, planera, kvalitetssäkra och kanske även leda ditt team. Förskolepaketet är en smidig och prisvärd utbildningslösning för dig som jobbar i förskola och vill bredda din kompetens.

Till paketet »
ledarskap Piku utbildningar

Ledarskapspaketet

Ledarrollen är inte alltid enkel att navigera men den är också en fantastisk möjlighet att göra positiv och långvarig skillnad! Ledarskapspaketet är utbildningslösningen för dig som vill utvecklas i ledarrollen, lyfta din arbetsplats och få dina kollegor att växa.

Till paketet »
Äldreomsorg utbildning

Äldreomsorgspaketet

Äldreomsorgspaketet hjälper er att kompetensutveckla era medarbetare och bli en mer attraktiv arbetsgivare, med utbildningar som tar upp allt från kosthållning till kulturmöten och dokumentation.

Till paketet »
Administratör

Administratörspaketet

Piku Utbildningars inspelade kurser om administration finns nu samlade i Administratörspaketet för dig och dina kollegor som administrerar i Svenska kyrkan. Läs mer och beställ här!

Till paketet »
Kommunpaket hos Piku Utbildningar

Kommunpaketet

Tillgång till bra kompetensutveckling för medarbetarna gör kommunen till en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare! Pikus erbjudande är enkelt, kostnadseffektivt och värdeskapande.

Till paketet »
Politikerutbildning

Politikerpaketet

Nyvald eller omvald? Nu finns ett digitalt paket med alla Pikus utbildningar för dig som är förtroendevald i Styrelser och Nämnder, Kommunala bolag, Kommunalförbund, Kommunfullmäktige och Regioner. Läs mer och beställ paketet här!

Till paketet »
LSS-paketet hos Piku Utbildningar

LSS-paketet

För personal inom LSS-verksamheter är det extra viktigt att både ha kunskap om de teoretiska delarna och veta hur man bäst tar sig an de praktiska, mellanmänskliga delarna av jobbet. Nu erbjuder Piku Utbildningar LSS-paketet: en smidig och prisvärd utbildningslösning för LSS-medarbetare.

Till paketet »
socialtjänst ifo utbildning

IFO-paketet

De senaste åren har det uppkommit flertalet rättsfall där barn farit illa eller till och med avlidit. Detta har föranlett förändringar i lagstiftningen, vilket innebär nya rutiner och ett tydligare ansvar för socialnämnden. I IFO-paketet samlar vi några av de bästa och viktigaste utbildningarna som rör barn och ungas trygghet i ärenden hos socialnämnden.

Till paketet »
sekreterare administratör utbildning

Sekreterarpaketet

Äntligen! Nu finns flera av Pikus utbildningar för sekreterare och administratörer tillgängliga som ett prisvärt kurspaket för dig och dina kollegor. Låt inte distansjobb och en digital arbetsmiljö förhindra din kompetensutveckling!

Till paketet »

Saknar du utbildningspaket i ett särskilt ämne till dig och dina kollegor? Hör av dig så tittar vi på det!

Vanliga frågor om inspelade utbildningspaket

Pikus inspelade utbildningspaket vänder sig till en större grupp användare, t.ex. en förvaltning eller en arbetsgrupp som vill göra ett gemensamt kompetenslyft.

Paketen är skapade som årsabonnemang, men vi kan komma fram till en anpassad lösning för er när ni beställer.

Alla inspelade paket (utom Mixpaketet) kostar 5000 kr (exkl moms) per användare. Priset gäller ett årsabonnemang med personliga licenser. Om ni väljer en s.k. organisationslicens blir priset lägre. Ni får också grupprabatt, ju fler ni är som ska ha paketet desto mer sparar ni.

Mixpaketet har en egen prismodell som beror på paketets storlek och innehåll.

Kontakta oss för att få en offert på info@piku.se!

Det vanligaste är personliga licenser. Då får alla deltagare en egen inloggning i lärplattformen och chefer, ledare m.m. kan ta ut deltagarstatistik på individ- och gruppnivå samt administrera andra användare. Personliga licenser är därför bäst för er som vill kunna följa upp deltagarnas utveckling, t.ex. som grund för medarbetarsamtal.

Organisationslicens är ett alternativ med lägre pris som fortfarande ger er tillgång till utbildningarna, men inte personliga konton eller deltagarstatistik. Organisationslicens är rätt val för er som vill erbjuda utbildning till många men inte har behov av att följa upp deltagarnas kompetensutveckling.

Du kan beställa ett utbildningspaket till dig och dina kollegor/anställda genom att kontakta oss på mejl eller telefon. Om ni är osäkra på vilket paket som blir bäst hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er!

Det gör vi så gärna! Dels finns Mixpaketet (se ovan) för den som själv vill välja vilka utbildningar som ingår, men vi kan också utöka något av de andra paketen med fler utbildningar. Kontakta oss för att anpassa ett utbildningspaket.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val. 

Rabatt på Politikerpaketet!

Du får 20% rabatt på Politikerpaketet om du lägger en beställning i februari månad. Vi erbjuder en kostnadsfri provperiod på valfri utbildning i paketet i 14 dagar.