Inspelade utbildningspaket

Varför betala för hundratals halvintressanta utbildningar, när du bara behöver några som passar dig perfekt? Med Pikus inspelade utbildningspaket betalar du bara för det du har nytta av i din yrkesroll. Vi erbjuder paket som är specialdesignade  för en mängd olika intresseområden och dessutom fylls på löpande med nyinspelade utbildningar. Varför inte samla ett gäng kollegor och göra ett gemensamt kompetenslyft?

Missa inte Mixpaketet som du själv designar utifrån just dina kompetensbehov!

Alla inspelade utbildningspaket

sekreterare administratör utbildning

Sekreterarpaketet

Äntligen! Nu finns flera av Pikus utbildningar för sekreterare och administratörer tillgängliga som ett prisvärt kurspaket för dig och dina kollegor. Låt inte distansjobb och en digital arbetsmiljö förhindra din kompetensutveckling!

Till paketet »
Politikerutbildning

Politikerpaketet

Nyvald eller omvald? Nu finns ett digitalt paket med alla Pikus utbildningar för dig som är förtroendevald i Styrelser och Nämnder, Kommunala bolag, Kommunalförbund, Kommunfullmäktige och Regioner. Läs mer och beställ paketet här!

Till paketet »
Mixpaketet

Mixpaketet

Mixpaketet låter er välja 5, 10 eller 15 av Pikus inspelade utbildningar. Helt utifrån egna behov till ett mycket förmånligt pris. Vilket Mixpaket passar er? Mini, Midi eller Max?

Till paketet »
LSS-paketet hos Piku Utbildningar

LSS-paketet

För personal inom LSS-verksamheter är det extra viktigt att både ha kunskap om de teoretiska delarna och veta hur man bäst tar sig an de praktiska, mellanmänskliga delarna av jobbet. Nu erbjuder Piku Utbildningar LSS-paketet: en smidig och prisvärd utbildningslösning för LSS-medarbetare.

Till paketet »
ledarskap Piku utbildningar

Ledarskapspaketet

Ledarrollen är inte alltid enkel att navigera men den är också en fantastisk möjlighet att göra positiv och långvarig skillnad! Ledarskapspaketet är utbildningslösningen för dig som vill utvecklas i ledarrollen, lyfta din arbetsplats och få dina kollegor att växa.

Till paketet »
Kommunpaket hos Piku Utbildningar

Kommunpaketet

Tillgång till bra kompetensutveckling för medarbetarna gör kommunen till en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare! Pikus erbjudande är enkelt, kostnadseffektivt och värdeskapande.

Till paketet »
socialtjänst ifo utbildning

IFO-paketet

De senaste åren har det uppkommit flertalet rättsfall där barn farit illa eller till och med avlidit. Detta har föranlett förändringar i lagstiftningen, vilket innebär nya rutiner och ett tydligare ansvar för socialnämnden. I IFO-paketet samlar vi några av de bästa och viktigaste utbildningarna som rör barn och ungas trygghet i ärenden hos socialnämnden.

Till paketet »
Brottsförebyggande paketet

Brottsförebyggande paketet

Har din kommun problem med kriminalitet och otrygghet? Vill ni förebygga fler brott och jobba mer effektivt mot kriminalitet? Nu finns ett högaktuellt digitalt paket med alla Pikus föreläsningar för dig som ansvarar för och arbetar med kommunernas brottsförebyggande arbete.

Till paketet »
Äldreomsorg utbildning

Äldreomsorgspaketet

Äldreomsorgspaketet hjälper er att kompetensutveckla era medarbetare och bli en mer attraktiv arbetsgivare, med utbildningar som tar upp allt från kosthållning till kulturmöten och dokumentation.

Till paketet »
Administratör

Administratörspaketet

Piku Utbildningars inspelade kurser om administration finns nu samlade i Administratörspaketet för dig och dina kollegor som administrerar i Svenska Kyrkan. Läs mer och beställ här!

Till paketet »

Saknar du utbildningspaket i ett särskilt ämne till dig och dina kollegor? Hör av dig så tittar vi på det!

Vanliga frågor om inspelade utbildningspaket

Pikus inspelade utbildningspaket vänder sig till en större grupp användare, t.ex. en förvaltning eller en arbetsgrupp som vill göra ett gemensamt kompetenslyft.

Paketen är skapade som årsabonnemang, men vi kan komma fram till en anpassad lösning för er när ni beställer.

Du kan beställa ett utbildningspaket till dig och dina kollegor/anställda genom att kontakta oss på mejl eller telefon. Om ni är osäkra på vilket paket som blir bäst hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er!

Det gör vi så gärna! Dels finns Mixpaketet (se ovan) för den som själv vill välja vilka utbildningar som ingår, men vi kan också utöka något av de andra paketen med fler utbildningar. Kontakta oss för att anpassa ett utbildningspaket.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.