Search

Inspelade utbildningar

Välkommen till den digitala sidan av Piku Utbildningar! Vi erbjuder en bred katalog med inspelade utbildningar och utbildningspaket om lagstiftning, arbetsmiljö och arbetssätt, ledarskap och mycket mer. Här finns något för alla – både för dig som vill lära dig på egen hand och för er som vill kompetensutvecklas tillsammans!

Varför inspelade utbildningar?

Prisvärt

Med inspelade utbildningar slipper ni extra kostnader för transport, lokal, mat osv. Om ni är flera som vill gå samma utbildning, ger vi er ett förmånligt gruppris!

Motsvarar lärarledd utbildning

Digitala utbildningar ska inte kännas som en tråkig nödlösning. Vi satsar på högklassiga produktioner som överträffar dina förväntningar.

Digital lärplattform

Allt ni behöver till utbildningen är bara ett knapptryck bort! I vår responsiva lärplattform kan ni gå utbildningarna när, var och hur många gånger ni vill.

Nöjdhetsgaranti

Om ni av någon anledning skulle känna att en utbildning inte motsvarade era förväntningar, får ni byta till en annan utbildning i vår katalog utan kostnad.

inspelade utbildningar

Vi höjer ribban
för digitala utbildningar

Brusigt ljud, dålig bildkvalitet och osammanhängande föreläsningar är tre saker du inte hittar hos Piku Utbildningar. Vi har i flera år satsat på proffsiga produktioner som höjer ribban för inspelade utbildningar, bland annat genom att:

Verktyg för styrning och uppföljning

Är du chef eller ledare? Känner du att tiden inte riktigt räcker till att ordna kompetensutveckling för dina medarbetare, eller önskar du att ni hade en tydligare utbildningsplan? 

Inspelade Piku-utbildningar är fantastiska verktyg som hjälper er att effektivisera och kvalitetssäkra er kompetensutveckling. Allt ni behöver finns bara ett knapptryck bort i vår digitala lärplattform!

Deltagarstatistik

Du som är chef eller har en ledarroll kan få ut deltagarstatistik över dina medarbetares inlärning direkt i lärplattformen. Perfekt som underlag till medarbetarsamtal och uppföljning!​

Enkel & effektiv styrning

Med inspelade utbildningar får du som chef mer tid till annat och slipper lägga energi på att anlita föreläsare, hitta lokal och koordinera utbildningen.

Gemensam kompetensutveckling

Inspelade utbildningar kan gås enskilt, men också tillsammans! Varför inte använda utbildningsavsnitt som underlag för t.ex. APT:n och internutbildningar?​

Vilken lösning passar er?

Inspelade utbildningar

Har du bara tid för en föreläsning? Bläddra i Pikus katalog av inspelade utbildningar om allt från ny lagstiftning, ledarskap, att arbeta i offentlig förvaltning, arbetsmiljöfrågor och mycket mer!

inspelade utbildningspaket

Inspelade utbildningspaket

Är ni flera som vill kompetensutvecklas tillsammans? Välj mellan våra inspelade utbildningspaket som är specialinriktade på olika intresseområden, eller plocka ihop de utbildningar just ni behöver med Mixpaketet!

Skapa er egen digitala utbildning
med Mixpaketet

Med Mixpaketet betalar ni bara för det ni behöver. Ni plockar helt enkelt ihop de enskilda inspelade utbildningar som är aktuella för er verksamhet, så paketerar vi det till er – självklart till ett förmånligt pris. Vilken paketstorlek passar er?   

Redo att sätta igång?

Starta er digitala utbildningsresa idag! Hör av dig till oss för att prata om skräddarsydda utbildningslösningar, utbildningspaket och andra frågor. 

Eller fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss:

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.