Om Piku Utbildningar

Det lilla företaget med den stora verksamheten

Vad erbjuder Piku Utbildningar?

Vår passion är att bidra till förändring och utveckling i samhället genom att sätta nya tankar i rörelse i offentliga verksamheter.

Det gör vi genom att skapa högklassiga utbildningar och event för förtroendevalda och tjänstepersoner i hela Sverige. Vi erbjuder våra utbildningar i fler olika former så som digitala, på plats, varierande (blended learning) och föreläsarna kan även kommer till ert kontor. 

Även om vi lever i en föränderlig tillvaro är det lätt att fastna i gamla hjulspår, tankar och rutiner som inte längre är optimala. Nya tankar, kreativitet, problemlösning, anpassning och motivation är det som gör att en organisation lever vidare och utvecklas – och vi på Piku Utbildningar vet hur ni kommer dit!

Hela landet är vårt arbetsfält och utbildning från Piku är ett hantverk som vi designar för varje specifik kund. Vi siktar inte på att vara störst, men däremot bäst! 

Hos oss hittar du:

Varför välja oss?

Högaktuellt utbud

När nya lagar ska träda i kraft, när utredningar från Regeringen ska omsättas i verklighet, när något händer som triggar nya rutiner och arbetssätt – då håller vi er uppdaterade. Vi erbjuder högaktuella utbildningar som ger perspektiv och ytterligare kunskap om det som händer i samhället.

De bästa utbildarna

Pikus över 40 utbildare är specialiserade inom sina områden och tillhör de bästa i Sverige. Därför kan vi garantera kvaliteten på utbildningarna vi erbjuder.

Digital kvalitet

Vi livesänder våra utbildningar med hjälp av en professionell film-och ljudtekniker som ser till att sändningen håller riktigt hög kvalité. Inga suddiga teams-möten eller brusigt ljud!

Fokus på ert behov

Ert kompetensbehov är i fokus när vi designar våra utbildningar, som också kan skräddarsys specifikt efter er arbetsplats.

Över 20 års erfarenhet

Sedan 2001 har tusentals offentligt anställda och förtroendevalda fått utbildning hos oss, och de ska bli många fler! Vi är väl förtrogna med politiskt styrda organisationer och deras behov av utveckling.

Utbildning i hela Sverige

Piku genomför utbildningar i hela Sverige på 14 fasta utbildningsorter, men även på andra order på uppdrag av kommuner och regioner. Dessutom livesänder vi många av våra utbildningar och spelar in dem till vår OnDemand-katalog.

Kontakta oss

Du når oss lättast vardagar 8-16 på:

073 353 00 94
info@piku.se

Du kan också kontakta någon i Piku-teamet direkt, se nedan. Klicka på medarbetaren för att se mer info och kontaktinformation.

Besöksadress: 
Eden Kontorshotell
Hyllie Boulevard 53, vån. 3
215 32 MALMÖ

Postadress:
Piku AB
Dammvägen 1
246 57 BARSEBÄCK

Ingrid Piku Utbildningar

Ingrid Haraldsson,
VD

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette Adolfsson,
Projektkoordinator

Yi-Wen Chen

Yi-Wen Chen,
Projektledare

Emelie Piku Utbildningar

Emelie Ryderling,
Webbkommunikatör

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette Adolfsson,
Projektkoordinator

Yi-Wen Chen

Yi-Wen Chen,
Projektledare

Ingrid Piku Utbildningar

Ingrid Haraldsson,
VD

Emelie Piku Utbildningar

Emelie Ryderling,
Webbkommunikatör

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val. 

Ingrid Piku Utbildningar

Ingrid Haraldsson,
VD

Ingrid är grundare av Piku! Henne kontaktar du när du har idéer om samarbete med oss, om du vill ha rådgivning kring er verksamhetsutveckling eller diskutera utbildningar. 

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette Adolfsson,
Projektkoordinator

Jeanette ansvarar för adressregistret som vi använder i våra mejlutskick. Henne kontaktar du t.ex. om du vill få våra nyhetsbrev och utskick eller om du vill avregistrera dig från dem, eller om du kanske har bytt mejladress. 

Yi-Wen Chen

Yi-Wen Chen,
Projektledare

Yi-Wen är projektledare för Pikus specialevents som t ex konferenser, studieresor, projekt mm som inte ingår i det reguljära utbildningsutbudet. Vill du ha hjälp att arrangera ett specialevent eller har tips till Piku om ett sådant, så hör av dig till Yi-Wen.

Emelie Piku Utbildningar

Emelie Ryderling,
Webbkommunikatör

Emelie kontaktar du för frågor rörande marknadsföring, information gällande hemsida och innehåll i alla våra externa kanaler.