Search

Om Piku

Sedan starten 2001 har vi bidragit till förändring och utveckling i samhället genom utbildning och kompetensutveckling. Hela landet är vårt arbetsfält och utbildning från Piku är ett hantverk som vi designar för varje kund och behov. Vi siktar inte på att vara störst, men däremot bäst!

Nya tankar i rörelse!

Även om världen ständigt förändras är det lätt att fastna i gamla hjulspår, tankar och rutiner som inte längre är optimala.

Nya tankar, kreativitet, problemlösning, anpassning och motivation är det som gör att en organisation lever vidare och utvecklas – och vi på Piku Utbildningar vet hur ni kommer dit!

Piku arrangerar utbildningar, konferenser och andra specialevenemang som håller er uppdaterade på vad som händer i ert fält och hur ni påverkas av t.ex. nya lagstiftningar, utredningar och händelser i omvärlden. Men inte bara det – vi hjälper er också i frågor om ledarskap, projektledning och samarbete på arbetsplatsen. Kort och gott, allt som stöttar er i ert viktiga arbete och sätter nya tankar i rörelse hos såväl medarbetare som chefer och politiker.

Piku Utbildningar genomför utbildning på plats
Mingel på konferens med Piku Utbildningar
Konferens med Piku Utbildningar

Vi är Piku Utbildningar

Med ett 25-tal konsulter och utbildare står vi fyra bakom Piku Utbildningar. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar!

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette
Adolfsson

Utbildningssamordnare
jeanette.adolfsson@piku.se

Yi-wen chen projektledare piku utbildningar

Yi-Wen
Chen

Utvecklingschef
yi-wen.chen@piku.se

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar

Ingrid
Haraldsson

VD ingrid.haraldsson@piku.se

Saga Jonsson, webbansvarig

Saga
Jonsson

Webbansvarig
saga.jonsson@piku.se

Varför välja Piku Utbildningar?

Högaktuellt utbud

När nya lagar ska träda i kraft, när utredningar från Regeringen ska omsättas i verklighet, när något händer som triggar nya rutiner och arbetssätt – då håller vi er uppdaterade. Vi erbjuder högaktuella utbildningar som ger perspektiv och ytterligare kunskap om det som händer i samhället.

De bästa utbildarna

Pikus ca 25 utbildare är specialiserade inom sina områden och tillhör de bästa i Sverige. Därför kan vi garantera kvaliteten på utbildningarna vi erbjuder.

Digital kvalitet

Vi livesänder våra utbildningar med hjälp av en professionell film-och ljudtekniker som ser till att sändningen håller riktigt hög kvalité. Inga suddiga teams-möten eller brusigt ljud!

Fokus på ert behov

Ert kompetensbehov är i fokus när vi designar våra utbildningar, som också kan skräddarsys specifikt efter er arbetsplats.

Över 20 års erfarenhet

Sedan 2001 har tusentals offentligt anställda och förtroendevalda fått utbildning hos oss, och de ska bli många fler! Vi är väl förtrogna med politiskt styrda organisationer och deras behov av utveckling.

Utbildning i hela Sverige

Piku genomför utbildningar i hela Sverige på 14 fasta utbildningsorter, men även på andra orter på uppdrag av kommuner och regioner. Du kan delta på plats, digitalt eller se en inspelad utbildning.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val. 

Rabatt på Politikerpaketet!

Du får 20% rabatt på Politikerpaketet om du lägger en beställning i februari månad. Vi erbjuder en kostnadsfri provperiod på valfri utbildning i paketet i 14 dagar.