Om Piku

Det lilla företaget med den stora verksamheten

Välkommen till Piku!

Vår passion är att bidra till förändring och utveckling i samhället genom att sätta nya tankar i rörelse i offentliga verksamheter.

Det gör vi genom att skapa högklassiga utbildningar och event för förtroendevalda och tjänstepersoner i hela Sverige.

Även om vi lever i en föränderlig tillvaro är det lätt att fastna i gamla hjulspår, tankar och rutiner som inte längre är optimala. Nya tankar, kreativitet, problemlösning, anpassning och motivation är det som gör att en organisation lever vidare och utvecklas – och vi på Piku vet hur ni kommer dit!

Hela landet är vårt arbetsfält och utbildning från Piku är ett hantverk som vi designar för varje specifik kund. Vi siktar inte på att vara störst, men däremot bäst! 

Hos Piku hittar du:

Varför välja Piku?

Högaktuellt utbud

När nya lagar ska träda i kraft, när utredningar från Regeringen ska omsättas i verklighet, när något händer som triggar nya rutiner och arbetssätt – då håller vi er uppdaterade. Vi erbjuder högaktuella utbildningar som ger perspektiv och ytterligare kunskap om det som händer i samhället.

De bästa utbildarna

Pikus över 40 utbildare är specialiserade inom sina områden och tillhör de bästa i Sverige. Därför kan vi garantera kvaliteten på utbildningarna vi erbjuder.

Digital kvalitet

Vi livesänder våra utbildningar med hjälp av en professionell film-och ljudtekniker som ser till att sändningen håller riktigt hög kvalité. Inga suddiga teams-möten eller brusigt ljud!

Fokus på ert behov

Ert kompetensbehov är i fokus när vi designar våra utbildningar, som också kan skräddarsys specifikt efter er arbetsplats.

Över 20 års erfarenhet

Sedan 2001 har tusentals offentligt anställda och förtroendevalda fått utbildning hos oss, och de ska bli många fler! Vi är väl förtrogna med politiskt styrda organisationer och deras behov av utveckling.

Utbildning i hela Sverige

Piku genomför utbildningar i hela Sverige på 14 fasta utbildningsorter, men även på andra order på uppdrag av kommuner och regioner. Dessutom livesänder vi många av våra utbildningar och spelar in dem till vår OnDemand-katalog.

Kontakta oss

Du når oss lättast vardagar 8-16 på:

073 353 00 94
info@piku.se

Du kan också kontakta någon i Piku-teamet direkt, se nedan. Klicka på medarbetaren för att se mer info och kontaktinformation.

Besöksadress: 
Eden Kontorshotell
Hyllie Boulevard 53, vån. 3
215 32 MALMÖ

Postadress:
Piku AB
Dammvägen 1
246 57 BARSEBÄCK

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette Adolfsson,
Projektkoordinator

Yi-Wen Chen

Yi-Wen Chen,
Projektledare

Ingrid Haraldsson

Ingrid Haraldsson,
VD

Christer Grankvist

Christer Grankvist,
Utbildningschef

Marie-Louise Frisk

Marie-Louise Frisk, Utbildnings-
samordnare

Linda Glambeck,
Marknadschef

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val. 

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette Adolfsson,
Projektkoordinator

Jeanette ansvarar för adressregistret som vi använder i våra mejlutskick. Henne kontaktar du t.ex. om du vill få våra nyhetsbrev och utskick eller om du vill avregistrera dig från dem, eller om du kanske har bytt mejladress. 

Yi-Wen Chen

Yi-Wen Chen,
Projektledare

Yi-Wen är projektledare för Pikus specialevents som t ex konferenser, studieresor, projekt mm som inte ingår i det reguljära utbildningsutbudet. Vill du ha hjälp att arrangera ett specialevent eller har tips till Piku om ett sådant, så hör av dig till Yi-Wen.

Ingrid Haraldsson

Ingrid Haraldsson,
VD

Ingrid är grundare av Piku! Henne kontaktar du när du har idéer om samarbete med oss, om du vill ha rådgivning kring er verksamhetsutveckling eller diskutera utbildningar. 

Christer Grankvist

Christer Grankvist,
Utbildningschef

Christer kontaktar du när du har frågor och funderingar av alla slag kring utbildningar som berör den offentliga sektorn. Det kan t.ex. handla om utbildningar vi redan bjudit in till, behov av kommande utbildningar eller önskemål om skräddarsydda utbildningar som ska genomföras på er hemmaplan.

Marie-Louise Frisk

Marie-Louise Frisk,
Utbildningssamordnare

Marie-Louise är utbildningssamordnare och administratör, d.v.s. ”spindeln i nätet” på Piku. Marie-Louise kontaktar du när du har någon fråga om våra utbildningar (i kalendariet eller ondemand) eller vi ha hjälp med något – stort som smått!

Linda Glambeck,
Marknadschef

Linda är marknadsansvarig för Pikus externa kommunikation, t.e.x. hemsidor, utskick och sociala medier. Kontakta henne om du undrar över något som står i våra olika kanaler, eller om du har någon annan fundering om Pikus marknadsföring!