Om Piku Utbildningar

Det lilla företaget med den stora verksamheten

Det här är Piku Utbildningar

Sedan starten 2001 har vi bidragit till förändring och utveckling i samhället genom utbildning och kompetensutveckling.

Även om världen ständigt förändras är det lätt att fastna i gamla hjulspår, tankar och rutiner som inte längre är optimala. Nya tankar, kreativitet, problemlösning, anpassning och motivation är det som gör att en organisation lever vidare och utvecklas – och vi på Piku Utbildningar vet hur ni kommer dit.

Hela landet är vårt arbetsfält och utbildning från Piku är ett hantverk som vi designar för varje kund och behov. Vi siktar inte på att vara störst, men däremot bäst!

Piku Utbildningar genomför utbildning på plats
Mingel på konferens med Piku Utbildningar
Konferens med Piku Utbildningar

Varför välja Piku?

Högaktuellt utbud

När nya lagar ska träda i kraft, när utredningar från Regeringen ska omsättas i verklighet, när något händer som triggar nya rutiner och arbetssätt – då håller vi er uppdaterade. Vi erbjuder högaktuella utbildningar som ger perspektiv och ytterligare kunskap om det som händer i samhället.

De bästa utbildarna

Pikus över 40 utbildare är specialiserade inom sina områden och tillhör de bästa i Sverige. Därför kan vi garantera kvaliteten på utbildningarna vi erbjuder.

Digital kvalitet

Vi livesänder våra utbildningar med hjälp av en professionell film-och ljudtekniker som ser till att sändningen håller riktigt hög kvalité. Inga suddiga teams-möten eller brusigt ljud!

Fokus på ert behov

Ert kompetensbehov är i fokus när vi designar våra utbildningar, som också kan skräddarsys specifikt efter er arbetsplats.

Över 20 års erfarenhet

Sedan 2001 har tusentals offentligt anställda och förtroendevalda fått utbildning hos oss, och de ska bli många fler! Vi är väl förtrogna med politiskt styrda organisationer och deras behov av utveckling.

Utbildning i hela Sverige

Piku genomför utbildningar i hela Sverige på 14 fasta utbildningsorter, men även på andra order på uppdrag av kommuner och regioner. Dessutom livesänder vi många av våra utbildningar och spelar in dem.

Vi är Piku Utbildningar

Vi på Piku jobbar nära varandra för att erbjuda personlig och högklassig service.

Jeanette "Zetta" Adolfsson

Jeanette
Adolfsson

Projektkoordinator
Jeanette.Adolfsson@piku.se

Yi-Wen Chen

Yi-Wen
Chen

Projektledare
Yi-Wen.chen@piku.se

Ingrid Haraldsson, vd piku

Ingrid
Haraldsson

VD Ingrid.Haraldsson@piku.se

Emelie är webb- och marknadsansvarig på Piku Utbildningar

Emelie
Ryderling

Kommunikatör
Emelie.Ryderling@piku.se

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.