Skola och utbildning

Jobbar du på barn-och utbildningsförvaltningen, i en skolnämnd eller på en skola i din kommun? Här hittar du vårt utbud för skol-och utbildningssektorn!

Kommande utbildningar
Inget evenemang hittades!

Hittar du inget kommande kurstillfälle som lockar? Kolla in vårt inspelade utbud här nedan!

Inspelade utbildningar

Pikus inspelade utbildningar är med dig oavsett var du är, när du kan se dem och i vilken takt du vill lära dig. Beställ åt dig själv eller lär tillsammans med ett gäng kollegor! Här ser du inspelade kurser som kan vara intressanta för dig.

mot våld i nära relationer

Mot våld i nära relationer: Med fokus på verktygen

Längd: 5,5 tim
Föreläsare: Ulrika Rogland, Nils Öberg, Maria Rashidi m.fl.
Pris: 1500 kr (exkl moms)

Välkommen till en annorlunda konferens från Piku Utbildningar, med fokus på verktyg för att stödja offren och för att förebygga våld i nära relationer. Hur kan kommuner effektivisera sitt arbete och samtidigt höja kvaliteten och värdet för både offer och förövare?

Till kursen »
Jonas Vlachos likvärdig skola

En mer likvärdig skola

Längd: 1 tim 30 min
Utbildare: Jonas Vlachos
Pris: 1500 kr (exkl. moms)

Utredningen, SOU 2020:28, hade i uppdrag att föreslå ändringar i skolval och skolfinansiering för ökad likvärdighet i skolan.

Till kursen »

Kurspaket

Hr & chefspaketet hos Piku Utbildnignar

HR- och chefspaketet

Har samarbetet och utvecklingen på er arbetsplats stannat av? Är det svårt att upprätthålla motivationen och reglerna när många jobbar på distans? Ta hjälp av HR-och chefspaketet, för dig som jobbar med personalfrågor!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.