Search

Utbildning på hemmaplan

Vill ni att vi kommer till er och håller utbildning, eller vill ni utforma er egna digitala kompetensutveckling tillsammans med Piku Utbildningar? Vi skräddarsyr utbildningar efter era behov och kan även variera upplägget med utbildning på plats, online och hemstudier.

Utbildningsförslag

Nedan ger vi några förslag till utbildningar vi kan hålla på plats hos er, men tveka inte att kontakta oss om ni har andra behov och vill skapa en ny utbildning från grunden. Det gör vi så gärna tillsammans med er!
Närbild på händer som håller i varsin pusselbit

Kommunen: den komplexa organisationen

Dagens kommunala organisationer är komplexa och i hög grad fragmenterade. Ju längre utvecklingen går desto viktigare är det att inte glömma bort det viktigaste av allt, nämligen kopplingen till det som skapar värde för invånarna. Hur kan vi fortsätta värna om medborgaren i dagens alltmer komplexa kommunala organisationer?

Läs mer »
sekreterare administratör utbildning

Nämndadministration i offentlig förvaltning

Nämndsekreterare och registratorer i offentlig förvaltning behöver veta hur handlingar ska hanteras, vilken formell status de har och vad som följer utifrån detta. Allt detta går vi igenom på denna specialdesignade utbildning som ni kan beställa hem till er arbetsplats!

Läs mer »

Styrelseutbildning i kommunala bolag

Styrelseutbildning i kommunala bolag är en utbildningsdag utformad av Piku Utbildningar som ni beställer till er hemmaplan. Syftet med utbildningen är att ledamöter, lekmannarevisorer och medarbetare (ca 15-20 personer) ska erhålla gedigna kunskaper om de förutsättningar och regelverk som gäller för kommunala bolag.

Läs mer »
Piku utbildningar

Trimma in förvaltningen

För att er förvaltning ska möta upp nya och ökande krav från kommuninvånarna, myndigheter m.fl. behöver ni kunna erbjuda era medarbetare kompetensutveckling av hög klass. Därför lanserar Piku Utbildningar nu Trimma in Förvaltningen: en utbildning som ni beställer och skräddarsyr utifrån just er förvaltnings kompetensbehov.

Läs mer »
Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Kontakta mig för att beställa eller ställa dina frågor!

Ingrid Haraldsson, VD för
Piku Utbildningar
ingrid.haraldsson@piku.se
+4673 353 00 94

Vanliga frågor om utbildningar på hemmaplan

Kontakta Ingrid med ert önskemål och eventuella frågor så tar vi det därifrån!

Ingrid Haraldsson, VD
ingrid.haraldsson@piku.se
+4673 353 00 94

Pikus utbildningar på hemmaplan (ibland kallat uppdragsutbildningar) är utbildningar som ni beställer direkt till er verksamhet. Vi anpassar utbildningen efter era önskemål, och ni får en skräddarsydd utbildningsupplevelse som passar just era kompetensbehov. Vanligast är att vi håller utbildningen på plats hos er, men vi kan också erbjuda digitala upplägg eller s.k. Splendid Learning (se nedan). Ni slipper tänka på resekostnader, planering och att boka föreläsare och kan fokusera på er egen inlärning – och det är bara några av fördelarna!

Splendid Learning är Piku Utbildningars variant av s.k. blended learning, alltså ett utbildningsupplägg som kombinerar utbildningsträffar på plats med t.ex. digitala träffar och seminarier, inspelade föreläsningar och självstudier. Vi erbjuder Splendid Learning-upplägg i de flesta av våra utbildningar på hemmaplan — kontakta oss om ni har en särskild utbildning i åtanke!

Vi har tagit fram några färdiga utbildningsförslag men vi kan också skapa en helt ny utbildning från grunden bara för er. Det kan t.ex. vara en av våra öppna utbildningar som ni vill beställa till er verksamhet, eller en utbildning inom ett helt nytt ämne. Vi kan också anpassa de färdiga utbildningsförslagen efter era önskemål.

Nej, de flesta av våra utbildningar på hemmaplan kan också genomföras helt eller delvis digitalt. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val. 

Rabatt på Politikerpaketet!

Du får 20% rabatt på Politikerpaketet om du lägger en beställning i februari månad. Vi erbjuder en kostnadsfri provperiod på valfri utbildning i paketet i 14 dagar.