Mixpaketet

Er skräddarsydda digitala utbildningslösning

Bygg er egen utbildning hos Piku Utbildningar!

Har ni svårt att hitta en färdig utbildningslösning som uppfyller alla era behov? Då ska ni välja Pikus Mixpaket, som ni själva bygger utifrån vår stora katalog med inspelade utbildningar!

Ni kan välja på fritt antal utbildningar och be om offert på det (för prisexempel, se nedan). Sedan får ni tillgång till utbildningarna under ett helt år. Era medarbetare kan gå utbildningarna när och var de vill i vår användarvänliga utbildningsplattform, som era chefer och teamledare kan använda för att följa upp på grupp- och individnivå.

Mixpaketet är en enkel och kostnadseffektiv utbildningslösning som ger er full kontroll över innehållet. Hur ser ert paket ut?

Hitta rätt storlek!

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Har du frågor om paketet eller vill du få ett kostnadsförslag? Hör av dig till mig!
Mixpaketet
Ladda ned som pdf här

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.