Search

Politikerpaketet

Digitala utbildningar för förtroendevalda

Politiker-
paketet

Digitala utbildningar för förtroendevalda i kommuner och regioner​

Som förtroendevald vill du givetvis förverkliga ditt partis politik och de idéer du tror på och gått till val på. Du vill driva utvecklingen i en viss riktning och lägga förslag i de politiska beslutsförsamlingarna. Med rätt kunskap kommer du att lyckas ännu bättre med ditt uppdrag! 

En grundläggande utgångspunkt är att vara väl insatt i alla de lagar och andra juridiska regleringar som styr kommunen/regionen och vad det innebär för ditt agerande som förtroendevald. Du måste också vara väl förtrogen med alla de frågor som hänger samman med t.ex. offentlighet och sekretess, mötesregler, hantering av media, för att nämna några saker. 

Politikerpaketet är den digitala utbildningslösningen för dig som vill växa i din roll som förtroendevald genom smidig och prisvärd kompetensutveckling.

Till ett fast pris får du full tillgång till alla inspelade utbildningar i paketet, 24 timmar om dygnet, alla dagar under ett helt års tid. Vi kommer dessutom att löpande fylla på paketet med fler kurser och utbildningar – utan extra kostnad! Politikerpaketet är perfekt för dig som är förtroendevald i:

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar

Vill du beställa paketet, eller har du några frågor?

Kontakta mig så tar vi det därifrån!

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Piku lägger löpande in fler nyinspelade utbildningar i paketet, t.ex. föreläsningar om ny lagstiftning eller andra viktiga uppdateringar som ni får tillgång till utan extra kostnad.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Räkna ut ert paketpris här!

Pikus inspelade utbildningspaket har ett ordinarie pris på 5000 kr för en användare – men ju fler ni är som ska ha paketet, desto mer rabatt får ni! Använd vår kostnadskalkylator nedan för att räkna ut ert totalpris och priset per användare. Totalpris: 0 kr
Pris per användare: 0 kr

Inspelade utbildningspaket gäller i ett år från överenskommet datum.
Priserna ovan anges exklusive moms och gäller paket om 10-12 utbildningar.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.