Sekreterarpaketet

Prisvärt årsabonnemang för NÄMNDsekreterare och administratörer

Har distansjobbet satt stopp för din kompetensutveckling? Är det svårt att applicera reglerna för möten och sammankomster på en digital arbetsmiljö? Då kan Sekreterarpaketet vara en stor hjälp!

Flera av Pikus digitala utbildningar finns nu i ett helt nytt Sekreterarpaket för dig och dina kollegor! Ni kan inspireras och kunskapa, men framförallt uppdatera er på senaste nytt som är viktigt för er. Alla föreläsningar är inspelade i studio, med de bästa förutsättningarna för ljud, bild och ljus.

Fördelarna är många – inte minst priset – och ni får tillgång till de främsta experterna och inspiratörerna.

En årslicens med obegränsad tillgång

Till ett fast pris får ni full tillgång till all digital inspiration i paketet, 24 timmar om dygnet, alla dagar under ett helt års tid. Vi kommer dessutom att löpande fylla på med ännu fler högaktuella föreläsningar i paketet – utan extra kostnad!

Du och dina kollegor får en egen inloggning och kan ta del av inspirationsföreläsningarna på tider som passar var och en. Ni kan använda materialet på personalmöten, planeringar och utvecklingsdagar m m, som ett stöd i utvecklingen av verksamhet och er själva.

Har du frågor om paketet eller vill du lägga en beställning? Hör av dig till mig!
Ingrid Haraldsson VD Piku Utbildningar

Kursutbud

I årsabonnemanget med obegränsad tillgång för sekreterare, registratorer och administratörer ingår många av våra populära kurser och vi fyller löpande på med fler (självklart utan kostnad)!

I startpaketet ingår:

med Jan Turvall, adjunkt Göteborgs Universitet

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.