Search

Äldreomsorgspaketet

Inspelat utbildningspaket för anställda på boenden och i hemtjänsten​

Äldreomsorgs-
paketet

Inspelat utbildningspaket för anställda på boenden och i hemtjänsten​

Att locka och behålla personal inom äldreomsorg är en utmaning i många svenska kommuner. Goda kollegor och bra ledarskap är viktigt men så är även möjligheterna till personlig utveckling och kompetensutveckling, som så ofta prioriteras ned i ekonomiskt tuffa tider.

Därför har Piku Utbildningar tagit fram Äldreomsorgspaketet: ett paket med inspelade utbildningar som hjälper er att kompetensutveckla era medarbetare och bli en mer attraktiv arbetsgivare.

I paketet ingår inspelade utbildningar som tar upp olika aspekter på äldreomsorg, allt från kosthållning till kulturmöten och dokumentation – allt för ett riktigt bra pris/person som blir lägre ju fler som deltar. Ni får tillgång till hela paketet i ett helt år och era anställda kan gå utbildningarna var som helst och hur ofta de vill. En mer flexibel eller prisvärd kompetenshöjning går inte att hitta!

Kostnaden för ett årsabonnemang på Äldreomsorgspaketet baserar sig på hur många av era medarbetare som ska vara med. Kontakta oss om ni vill få ett kostnadsförslag eller har andra frågor, så tar vi det därifrån!

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar

Vill du beställa paketet, eller har du några frågor?

Kontakta mig så tar vi det därifrån!

inspelade utbildningar

Hur fungerar inspelade utbildningspaket?

Med inspelade utbildningspaket får ni ett lärande som är både flexibelt och oslagbart i pris. Läs mer om hur det fungerar här!

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Piku lägger löpande in fler nyinspelade utbildningar i paketet, t.ex. föreläsningar om ny lagstiftning eller andra viktiga uppdateringar som ni får tillgång till utan extra kostnad.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Räkna ut ert paketpris här!

Pikus inspelade utbildningspaket har ett ordinarie pris på 5000 kr för en användare – men ju fler ni är som ska ha paketet, desto mer rabatt får ni! Använd vår kostnadskalkylator nedan för att räkna ut ert totalpris och priset per användare. Totalpris: 0 kr
Pris per användare: 0 kr

Inspelade utbildningspaket gäller i ett år från överenskommet datum.
Priserna ovan anges exklusive moms och gäller paket om 10-12 utbildningar.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.