Search

LSS-paketet

Inspelade utbildningar för medarbetare inom LSS, personliga assistenter m.fl.​

LSS-paketet

Inspelade utbildningar för medarbetare inom LSS, personliga assistenter m.fl.​

För personal inom LSS-verksamheter är det extra viktigt att både ha kunskap om de teoretiska delarna och veta hur man bäst tar sig an de praktiska, mellanmänskliga delarna av jobbet. Tyvärr saknar många LSS-anställda viktig kunskap som krävs för att de ska kunna göra ett bra jobb, något som är särskilt riskabelt när man arbetar nära människor som redan ställs inför olika hinder i vardagen.

Därför erbjuder Piku Utbildningar LSS-paketet: en smidig och prisvärd lösning på problemet med bristande kunskaper hos LSS-medarbetare.

LSS-paketet är fyllt till brädden med inspelade utbildningar som era medarbetare inom LSS kan ta del av var och när de vill. Innehållet tar upp den juridiska förankringen till det dagliga arbetet, hur man kan jobba med bemötande och relationer för att gynna den assistansberättigades vardag och mycket mer.

Ni har tillgång till paketet i ett helt år och priset per medarbetare blir lägre ju fler som deltar. Varför inte samla en grupp medarbetare och göra ett gemensamt kompetenslyft! Kontakta oss för att få mer information och kostnadsförslag.

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar

Vill du beställa paketet, eller har du några frågor?

Kontakta mig så tar vi det därifrån!

inspelade utbildningar

Hur fungerar inspelade utbildningspaket?

Med inspelade utbildningspaket får ni ett lärande som är både flexibelt och oslagbart i pris. Läs mer om hur det fungerar här!

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Piku lägger löpande in fler nyinspelade utbildningar i paketet, t.ex. föreläsningar om ny lagstiftning eller andra viktiga uppdateringar som ni får tillgång till utan extra kostnad.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Räkna ut ert paketpris här!

Pikus inspelade utbildningspaket har ett ordinarie pris på 5000 kr för en användare – men ju fler ni är som ska ha paketet, desto mer rabatt får ni! Använd vår kostnadskalkylator nedan för att räkna ut ert totalpris och priset per användare. Totalpris: 0 kr
Pris per användare: 0 kr

Inspelade utbildningspaket gäller i ett år från överenskommet datum.
Priserna ovan anges exklusive moms och gäller paket om 10-12 utbildningar.

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.