Ledarskapspaketet

Ledarskapsutbildningar för dig som har en ledarroll

Ledarskap i offentliga verksamheter kräver ett visst dubbelseende; man behöver både säkerställa verksamhetens kvalitet och effektivitet, samtidigt som man ska värna om medarbetarnas motivation och trivsel på jobbet. Det är inte en enkel roll att ha – men också en fantastisk möjlighet att göra positiv och långvarig skillnad!

Ledarskapspaketet är utbildningslösningen för dig som vill utvecklas i ledarrollen, lyfta din arbetsplats och få dina kollegor att växa!

I paketet har vi samlat digitala utbildningar om ledarskap i ämnen som är högaktuella för dig som är chef, projektledare eller har en annan ledarposition på din arbetsplats. Det handlar t.ex. om hur du kan möta olika utmaningar som kommer med ledarrollen, ditt ansvar att säkertställa en god arbetsmiljö och hur du kan främja dina medarbetares motivation. Du får tillgång till utbildningarna på Pikus utbildningsplattform där du kan se dem när och var du vill.

Ledarskapspaketet är ett årsabonnemang som kan beställas för en person eller en större grupp medarbetare. Varför inte samla några kollegor som också vill bli bättre ledare och utvecklas tillsammans?

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Har du frågor om paketet eller vill du få ett kostnadsförslag? Hör av dig till mig!
ledarskapspaketet framsida miniatyr
Ladda ned som pdf här
Detta ingår i Ledarskapspaketet

I paketet ingår nedanstående utbildningar från start. I takt med att fler utbildningar spelas in lägger vi till dem i paketet utan extra kostnad!

Lars JO Larsson, ledarutbildning bas i Malmö

Att arbeta och leda på distans

Längd: 3 tim 30 min
Utbildare: Lars JO Larsson
I utbildningen fokuserar vi på de frågorna som håller kvar kraft i organisationen. Hur ni kan effektivisera ert arbete för att fortsatt hålla fokus och driv.

Läs mer »
Sigvard Persson

Att möta människor med psykiatriska diagnoser

Längd: 2 tim 30 min
Utbildare: Sigvard Persson
Depressioner, ångest och andra psykiska sjukdomar ökar i samhället. Hur kan du förhålla dig på ett sätt som förmedlar trygghet och som skapar ett bra och utvecklande möte, både för dig och för den drabbade?

Läs mer »
Lars JO Larsson, ledarutbildning bas i Malmö

Förändringsledning

Längd: 1 tim
Utbildare: Lars JO Larsson
Som ledare i förändring behöver du både planera, förstå hur människor reagerar i förändring och hantera det oväntade.

Läs mer »
Stefan Sandström

Hot och våld i offentlig sektor

Längd: 3 tim
Utbildare: Stefan Sandström
Hur kan du förebygga hotfulla situationer som tjänsteperson/förtroendevald? Hur ska du agera om de inträffar? På denna utbildning går vi igenom detta och mycket mer.

Läs mer »
Lars JO Larsson, ledarutbildning bas i Malmö

Jobbiga samtal med jobbiga typer

Längd: 2 tim
Utbildare: Lars JO Larsson
Alla har vi stött på den där typen som sätter käppar i hjulet. Vad är det som gör att en människa uppfattas som besvärlig? Hur ska man samarbeta med en sådan person?

Läs mer »

Tillkommer i paketet inom kort:

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.