Search

Ledarskapspaketet

Lyft din arbetsplats och dina kollegor!

Ledarskaps-
paketet

Lyft din arbetsplats och dina kollegor!

Ledarskap i offentliga verksamheter kräver ett visst dubbelseende; man behöver både säkerställa verksamhetens kvalitet och effektivitet, samtidigt som man ska värna om medarbetarnas motivation och trivsel på jobbet. Det är inte en enkel roll att ha – men också en fantastisk möjlighet att göra positiv och långvarig skillnad!

Ledarskapspaketet är utbildningslösningen för dig som vill utvecklas i ledarrollen, lyfta din arbetsplats och få dina kollegor att växa!

I paketet har vi samlat digitala utbildningar om ledarskap i ämnen som är högaktuella för dig som är chef, projektledare eller har en annan ledarposition på din arbetsplats. Det handlar t.ex. om hur du kan möta olika utmaningar som kommer med ledarrollen, ditt ansvar att säkertställa en god arbetsmiljö och hur du kan främja dina medarbetares motivation. Du får tillgång till utbildningarna på Pikus utbildningsplattform där du kan se dem när och var du vill.

Ledarskapspaketet är ett årsabonnemang som kan beställas för en person eller en större grupp medarbetare. Varför inte samla några kollegor som också vill bli bättre ledare och utvecklas tillsammans?

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar

Vill du beställa paketet, eller har du några frågor?

Kontakta mig så tar vi det därifrån!

inspelade utbildningar

Hur fungerar inspelade utbildningspaket?

Med inspelade utbildningspaket får ni ett lärande som är både flexibelt och oslagbart i pris. Läs mer om hur det fungerar här!

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Piku lägger löpande in fler nyinspelade utbildningar i paketet, t.ex. föreläsningar om ny lagstiftning eller andra viktiga uppdateringar som ni får tillgång till utan extra kostnad.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.