Administratörspaketet

Prisvärt årsabonnemang för dig som administrerar i Svenska Kyrkan

Flera av Piku Utbildningars inspelade kurser finns nu i ett helt nytt Administratörspaket för dig och dina kollegor!

Ni kan inspireras och kunskapa, men framför allt uppdatera er på senaste nytt som är viktigt för er. Kurserna är inspelade för administratörer i offentlig sektor, och lämpar sig mycket bra även i stift och församlingar då dessa enligt Kyrkoordningen i stort följer lagar och regler som även gäller för offentlig sektor.

Fördelarna är många – inte minst priset – och ni får tillgång till de främsta
experterna och inspiratörerna.

En årslicens med obegränsad tillgång
Till ett fast pris får ni full tillgång till all digital inspiration i paketet, 24 timmar om dygnet, alla dagar under ett helt års tid.

Digitala föreläsningar som fylls på efterhand
I årsabonnemanget med obegränsad tillgång ingår många av våra populära kurser och vi fyller löpande på med fler (självklart utan kostnad)! Alla föreläsningar är inspelade i studio, med de bästa förutsättningarna för ljud, bild och ljus. Vi producerar nya inspelningar löpnade, saknar du något ämne så hör av dig till oss.

Du och dina kollegor får en egen inloggning och kan ta del av inspirationsföreläsningarna på tider som passar var och en. Ni kan använda materialet på personalmöten, planeringar och utvecklingsdagar m m, som ett stöd i utvecklingen av verksamhet och er själva.

Har du frågor om paketet eller vill du lägga en beställning? Hör av dig till mig!
Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Administratörspaketet
Se/ladda ned pdf här

Kursutbud

I årsabonnemanget med obegränsad tillgång ingår många av våra populära kurser och vi fyller löpande på med fler (självklart utan kostnad)! Kurserna är inspelade för administratörer inom offentlig sektor, och lämpar sig mycket bra även i stift och församlingar då dessa enligt Kyrkoordningen i stort följer lagar och regler som även gäller för offentlig sektor.

I utbildningspaketet ingår:

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.