Search

Administratörspaketet

Inspelade utbildningar för administratörer m.fl. i Svenska Kyrkan

Administratörs-
paketet

Inspelade utbildningar för administratörer m.fl. i Svenska Kyrkan

Flera av Piku Utbildningars inspelade kurser om administration finns nu samlade i Administratörspaketet för dig och dina kollegor i Svenska Kyrkan!

Med de inspelade utbildningarna i Administratörspaketet kan ni inspireras och kunskapa, men framför allt uppdatera er på senaste nytt som är viktigt för er. Utbildningarna är inspelade för administratörer i offentlig sektor, och lämpar sig mycket bra även i stift och församlingar då dessa enligt Kyrkoordningen i stort följer lagar och regler som även gäller för offentlig sektor.

Till ett fast pris får ni full tillgång till all digital inspiration i paketet, 24 timmar om dygnet, alla dagar under ett helt års tid. Vi kommer dessutom att löpande fylla på med ännu fler högaktuella föreläsningar i paketet – utan extra kostnad!

Kontakta oss om ni vill få ett kostnadsförslag eller har andra frågor, så tar vi det därifrån!

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar

Vill du beställa paketet, eller har du några frågor?

Kontakta mig så tar vi det därifrån!

inspelade utbildningar

Hur fungerar inspelade utbildningspaket?

Med inspelade utbildningspaket får ni ett lärande som är både flexibelt och oslagbart i pris. Läs mer om hur det fungerar här!

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Piku lägger löpande in fler nyinspelade utbildningar i paketet, t.ex. föreläsningar om ny lagstiftning eller andra viktiga uppdateringar som ni får tillgång till utan extra kostnad.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.