Search
Maria Svenér

Projektledarutbildning Intensiv

Projektledar-utbildning Intensiv

Bli en skicklig projektledare på 2 dagar!

Projektledarutbildning Intensiv

Bli en skicklig projektledare på 2 dagar!

med Maria Svenér

Projektledarskap är en viktig framgångsfaktor för projektet och dess resultat. En skicklig projektledare gör stor skillnad, och har färdigheter inom bl.a. ledarskap, kommunikation, organisation, förändringsarbete, förändringsprocesser och styrning. 

Alla projekt har ambitiösa mål och höga förväntningar. Ändå tillsätts många projektledare utan att de får de rätta verktygen för uppdraget. Nu kan du skaffa dig kompetensen för att framgångsrikt leda projektet och ditt team, genom att delta i ett späckat tvådagars utbildningsprogram!

Projektledarutbildning intensiv handlar inte bara om samordning och uppföljning. Eftersom en projektledares uppdrag också inkluderar strategiskt tänkande, riskhantering och anpassningsförmåga till förändringar, så är även detta en viktig del i utbildningen.

I den här utbildningen kan du förvänta dig att utveckla din förmåga att planera, analyser och leda projekt samt för en fördjupad förståelse för relationen mellan projekt, dess omvärld och dess interna förutsättningar.

Praktiska detaljer

Anmäl fler och spara mer!

Om ni är fler än 2 från er arbetsplats som anmäler sig får varje person 400 kr i rabatt.

Utbildare

Maria Svenér, filosofie licentiat och adjunkt vid Malmö Universitet, har över 20 års erfarenhet av bland annat forskning och utbildning inom organisation och ledning (företagsekonomi). Maria föreläser och forskar inom organisation, strategi och ledning och fokuserar gärna på relationen mellan organisation, styrsystem och profession. I utbildningar varvar Maria forskning med praktiska exempel, bland annat från hennes egna erfarenheter av att leda och styra verksamheter.

Maria Svenér

Projektledarutbildning Intensiv passar dig som driver och leder specifika projekt utan att nödvändigtvis vara chef. Du är också välkommen som är intresserad av ledarskap och förändringsarbete har nytta av kunskaperna från den här utbildningen. Du jobbar i privat eller offentlig verksamhet.

Under två intensiva dagar kommer deltagarna att fördjupa sig i komplexiteten som projektledning innebär – från initiering till verkställande och uppföljning, med syfte att stärka dig i ditt projektledarskap. Teori varvas med diskussioner och fördjupning i olika cases. Utbildningen tar bl.a. upp:

  • Från idé till projekt
  • Direktivet eller uppdragsbeställningen som styrinstrument
  • Intressentanalys
  • Projektplanering, projektorganisation och bemanning av projekt
  • Styrning och uppföljning av projekt
  • Olika typer av ledarskap med specifik fokus på projektledarrollen
  • Att leda team och skapa motiverade projektgrupper

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Anmäl dig här
Anmälan är bindande, men du kan utse en ersättare om du får förhinder och inte kan delta.

Dina uppgifter

Du har rätten att be oss berätta vilka uppgifter vi har om dig samt att be oss radera dessa om du skulle vilja.

Date

14 - 15 May 2024

Time

kl. 9-16 båda dagar
09:00 - 16:00

Cost

6900 kr exkl moms

Location

Malmö
Sverige

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.