Search

Detta händer hos Piku Utbildningar

Svenska vård ingår i avtal med Piku Utbildningar

Piku blir leverantör till Svenska Vård

8 okt 2022
Piku Utbildningar börjar inom kort att leverera utbildningar för medlemsföretagen i Svenska Vård! Ett nyss ingånget avtal mellan Piku och Svenska Vård innebär att ca 7 000 anställda kan få högklassiga utbildningar under ett helt år! Digitala utbildningar till extremt låga priser men också rejäla rabatter på våra live events. De utbildningar som Svenska Vård saknar kommer vi att göra nyproduktioner på.

Tack till förbundsdirektör Mattias Andersson och Svenska Vårds styrelse för förtroendet!
politiker

Dags att boka vårens politikerutbildningar

15 maj 2022
I samband med valåret tar vi tillbaka våra uppskattade politikerutbildningar! Vi skräddarsyr en eller flera dagars utbildning efter era kunskapsbehov som blir en perfekt nystart för omvalda och nyvalda politiker, nämnder, bolag m.m. i just din kommun. Utbildningarna hålls våren 2023 , så det är hög tid att boka! Kontakta Piku Utbildningar för förslag och offert på info@piku.se

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val. 

Rabatt på Politikerpaketet!

Du får 20% rabatt på Politikerpaketet om du lägger en beställning i februari månad. Vi erbjuder en kostnadsfri provperiod på valfri utbildning i paketet i 14 dagar.