Per-Ola Bergqvist LOU offentlig upphandling

Partneringentreprenader i offentlig upphandling

Partneringentreprenader utifrån LOU, regelverk och tillvägagångssätt

med Per-Ola Bergqvist

Vad är egentligen partneringentreprenader och hur fungerar sådana upplägg utifrån LOU? Fördjupa din förståelse av offentlig upphandling och partneringentreprenader på vår livesända utbildning!

Partneringentreprenader och samverkansentreprenader är en modell för att genomföra entreprenader som bygger på en tät samverkan och förtroende mellan entreprenörer och beställare. Inom offentlig sektor förekommer idag denna typ av anskaffningar, med olika grad av samverkan. Men vad säger lagstiftningen om partneringentreprenader och vilka är de upphandlingsrättsliga aspekterna som måste följas?

Under denna livesända utbildning går vi igenom de grundläggande entreprenadrättsliga momenten i samverkans- och partneringentreprenader och behandlar särskilt de upphandlingsrättsliga aspekterna på upplägget. Välkommen med din anmälan så ses vi den 12 oktober!

Utbildare

Per-Ola Bergqvist är advokat och arbetar sedan 2006 i princip uteslutande med offentliga upphandlingar och därtill anslutande rättsområden, såsom entreprenad- och konsulträtt, sekretessfrågor och förvaltningsrätt. Han är även rådgivare till såväl leverantörer som offentliga organ såsom kommuner, landsting, kommunala bolag och myndigheter vid offentliga upphandlingar. Per-Ola Bergqvist har också omfattande processerfarenhet inom rättsområdena offentlig upphandling, fastighetsrätt och entreprenadrätt.

Per-Ola Bergqvist LOU offentlig upphandling

Kursen riktar sig till dig som har viss kännedom/erfarenhet av offentlig upphandling och upphandling av byggentreprenader men som vill ha fördjupande kunskaper i ämnet.

Under utbildningen går vi igenom:

  • Avtalsupplägget – olika varianter av partnering
  • Upphandlingsförfarande – vilket är lämpligt?
  • Ramavtal för partnering
  • Kvalificeringskrav
  • Tilldelningskriterierna
  • Ändringar i ingångna partneringavtal

Praktiska detaljer

Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder och inte kan delta.

Du får inloggning dagen före sändning och är med via din egen dator. Vi sänder utbildningen i en sluten grupp på Youtube, så du behöver ha en stabil internetuppkoppling. Vi har en tekniker på plats som ser till att sändningen håller hög kvalité.

Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en IP-adress (unik för varje dator) använder samma licens debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra registrerad IP-adress.

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Datum

okt 12 2022

Tid

09:00 - 12:00

Kostnad

2,600.00kr

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.