ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning BAS: för ledare som inte är chefer!

5 utbildningsdagar på plats + 3 inspelade föreläsningar

med Ingrid Haraldsson, Lars JO Larsson & Shalini Persson

Ledarskapet är en av nycklarna till framgångsrik verksamhet. Men det kan vara svårt att förena verksamhetens mål med medarbetarnas behov så att de trivs och vill vara med på tåget.

Den här utbildningen är för dig som vill skaffa dig verktygen för ett ännu bättre ledarskap. Du lär dig mer om förändringsledning, målstyrning, självinsikt, grupputveckling, konflikthantering, kommunikation, feedback och många andra saker som gör en riktigt bra ledare. Utbildningen har varit vår populäraste sedan 2004, och den har hela tiden utvecklats för att möta de förändringar som sker ute i verksamheterna.

Nytt upplägg med Splendid Learning

Numera levererar vi ännu mer fördjupning till våra deltagare i form av fem digitala föreläsningar som förberedelse inför varje utbildningsdag. Du fördjupar dina kunskaper med de digitala föreläsningarna och de tre utbildningsdagarna blir som ”träningsläger” där föreläsning varvas med övningar i grupp och utvecklande diskussioner. Detta upplägg som utnyttjar det bästa med det fysiska och det digitala mötet kallas ibland blended learning, fast vi på Piku kallar det Splendid Learning!

Praktiska detaljer
Utbildare

Ingrid Haraldsson driver Piku Utbildningar och håller även utbildningar inom teamutveckling och målstyrning. Ingrid håller i 2 av utbildningsdagarna och ansvarar även för dokumentation, kursmaterial och utvärdering under utbildningen.

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Lars JO Larsson föreläsare på Piku Utbildnigar

Lars JO Larsson är pedagog, föreläsare och utbildare med inriktning mot ledarskap, kommunikation, bemötande och service. Han har stor erfarenhet av utbildning i offentlig verksamhet och politiskt styrda organisationer. Lars håller i 2 av utbildningsdagarna.

Shalini Persson är kommunikationsstrateg, jurist och utbildare och har många års erfarenhet av att hjälpa ledare och grupper att utveckla sitt sätt att hantera feedback. Shalini kommer att hålla i 1 av utbildningsdagarna.

Shalini Persson
Målgrupp

Utbildningen passar teamledare och projektledare i förskola och vård/omsorg som behöver vara skickliga ledare utan att vara chef.

Program

Ledarskap bygger på tre hörnstenar: Kommunikation, Samarbete och Reflektion, vilket vi lär oss mer om under 5 heldagar på plats och 3 digitala föreläsningar. Nedan kan du läsa programmet för varje utbildningsdag.

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Anmäl dig här

Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder och inte kan delta.

Du har rätten att be oss berätta vilka uppgifter vi har om dig samt att be oss radera dessa om du skulle vilja.

Date

29 Jan 2024 - 10 Apr 2024

Time

29 jan, 13 feb, 29 feb, 12 mar & 10 apr
09:00 - 16:00

Cost

9900 kr exkl moms

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.