Search
ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning BAS: för ledare som inte är chefer!

3 utbildningsdagar på plats + 3 inspelade föreläsningar

med Ingrid Haraldsson

Ledarskapet är en av nycklarna till framgångsrik verksamhet. Men det kan vara svårt att förena verksamhetens mål med medarbetarnas behov så att de trivs och vill vara med på tåget.

Den här utbildningen är för dig som vill skaffa dig verktygen för ett ännu bättre ledarskap. Du lär dig mer om förändringsledning, målstyrning, självinsikt, grupputveckling, konflikthantering, kommunikation, feedback och många andra saker som gör en riktigt bra ledare. Utbildningen har varit vår populäraste sedan 2004, och den har hela tiden utvecklats för att möta de förändringar som sker ute i verksamheterna.

Nytt upplägg med Splendid Learning

Numera levererar vi ännu mer fördjupning till våra deltagare i form av digitala föreläsningar som förberedelse inför varje utbildningsdag. Du fördjupar dina kunskaper med de digitala föreläsningarna och utbildningsdagarna blir som ”träningsläger” där föreläsning varvas med övningar i grupp och utvecklande diskussioner. Detta upplägg som utnyttjar det bästa med det fysiska och det digitala mötet kallas ibland blended learning, fast vi på Piku Utbildningar kallar det Splendid Learning!

Praktiska detaljer
Utbildare

Ingrid Haraldsson driver Piku Utbildningar och håller även utbildningar inom teamutveckling, målstyrning, samarbete och kommunikation.

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Målgrupp

Utbildningen passar dig som behöver vara en skicklig ledare utan att nödvändigtvis vara chef.

Program

Ledarskap bygger på tre hörnstenar: Kommunikation, Samarbete och Reflektion, vilket vi lär oss mer om under 3 heldagar på plats och 3 digitala föreläsningar. Nedan kan du läsa programmet för varje utbildningsdag.

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Date

29 Feb 2024 - 10 Apr 2024
Passerat

Time

29 feb, 12 mar & 10 apr
09:00 - 16:00

Cost

5600 kr exkl moms

Location

Malmö
Sverige

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.