Fredrik Wackå intranät webbtexter

Ett bättre intranät

Så kan ert intranät bli praktiskt, enkelt och effektivt

med Fredrik Wackå

Många arbetsplatser använder intranät för att t.ex. dela information, dokumentera arbetstimmar eller kommunicera mellan kollegor. Men är de alltid så lätta att använda som man skulle önska? Välkommen på livesänd föreläsning och se hur ert intranät kan få en uppgradering!

Ett intranät ska ofta innehålla mängder av information som växer och uppdateras i takt med att organisationen förändras. Ändå är det vanligt att intranätet fortsätter se ut som det alltid gjort, trots att både innehållet och användarna har utvecklats. Det kan kännas förlegat, svårt att navigera eller till och med överflödigt.

Men det måste inte vara så! På denna utbildning får du som arbetar eller ansvarar för intranätet ta del av exempel från andra organisationer, metoder för att utforma intranätet utifrån era behov och hur ni kan utvärdera intranätets effektivitet. Efteråt är ni redo att ta ert intranät till nästa nivå – vem vet hur mycket tid och energi ni kan spara…

Välkommen med din anmälan idag så ses vi online den 25 oktober!

Rabatt med Splended Learning!

Piku har även en annan av Fredrik Wackås populära utbildningar i inspelad version: Webbtexter i offentlig sektor. Vi ger dig 50 % rabatt om du beställer den inspelade utbildningen och denna utbildning tillsammans! Mejla info@piku.se för att ta del av erbjudandet. 

Utbildare

Fredrik Wackå har arbetat i över 20 år med innehåll på hemsidor sett till strategi, produktion och utvärdering. Han har utbildat 1000-tals personer kring webbinnehåll, skrivit/medverkat i flera böcker och haft uppdrag i ett stort antal kommuner, regioner och statliga myndigheter.

Fredrik Wackå intranät webbtexter

Utbildningen är för dig som på något sätt arbetar med eller ansvarar för intranätet på din arbetsplats.

Under utbildningen går vi igenom:

 • Hur ni skapar en intranätstrategi 
  • Intranätet som en självbetjäningsmiljö
  • Definiera framgång på rätt sätt
 • Toppbehov att utgå från – data från behovsanalyser i 55 organisationer.
 • Kännetecken på intranät i världsklass
  • Rätt information till rätt person
  • Fokus på flöden och processer
  • Tillgänglighet för medarbetaren
 • Gör det lätt att navigera
  • Inspiration för informationsstrukturen
  • Informationsstyrningen avgör
 • Utvärdering och mätning av intranät och digitala arbetsplatser
 • Exempel och erfarenheter från andra intranät

Praktiska detaljer

Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder och inte kan delta.

Du får inloggning dagen före sändning och är med via din egen dator. Vi sänder utbildningen i en sluten grupp på Youtube, så du behöver ha en stabil internetuppkoppling. Vi har en tekniker på plats som ser till att sändningen håller hög kvalité.

Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en IP-adress (unik för varje dator) använder samma licens debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra registrerad IP-adress.

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Datum

okt 25 2022

Tid

09:00 - 12:00

Kostnad

2,600.00kr

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.