Lars JO Larsson motiverande samtal ledarskap

Imponerande service och bemötande

Hur uppnår vi det i offentlig sektor?

med Lars JO Larsson

Service och bemötande är viktigt i de flesta verksamheter, även i offentlig sektor som ju i slutändan ska tjäna medborgaren. Välkommen på denna livesända föreläsning och lär dig ge ett riktigt imponerande bemötande!

Service och bemötande är de små men avgörande stegen som gör skillnad. Att höja nivån för dem vi finns till för: medborgarna. Men det är inte alltid problemfritt. Ibland måste vi gå individen emot för att vi har ett regelverk, en lagstiftning att förhålla oss till.

Men service och bemötande i offentlig sektor kan ändå hållas på en hög nivå, för medborgarnas skull. Hur får vi fram att allt det goda de har att tillgå kommer från den offentliga sektorn? Hur ger vi ett bemötande som framställer oss så bra som vi faktiskt är?

Detta är utbildningen för dig som vill ge ett riktigt imponerande bemötande och därmed stiga i medborgarnas aktning. Välkommen med din anmälan så ses vi online den 3 mars!

Utbildare

Lars JO Larsson är en inspirerande pedagog, en skicklig föreläsare och utbildare med inriktning mot ledarskap, kommunikation, bemötande och service. Han har stor erfarenhet av utbildning i offentlig verksamhet och politiskt styrda organisationer.

Lars JO Larsson motiverande samtal ledarskap

Denna utbildning riktar sig till alla personalgrupper och chefer som vill höja sig själva och sin verksamhet till att ge imponerande bemötande och service i alla situationer.

Under utbildningen går vi igenom:

  • Attityder och värderingar inom kommunikation
  • Hur vänder man klagomål till önskemål
  • Att sätta gränser för sig själv och andra
  • Hantera frustration, irritation och svåra situationer
  • Att lyssna aktivt och förstå och försöka ”se” undertexten
  • Hur vänder vi negativt till positivt
  • Hitta baktankar och hur hantera
  • Hur ditt eget beteende påverkar andra
  • Arbetsmiljön mellan och inom organisationer
  • Hur vi skiljer på personliga och yrkesrollens värderingar

Praktiska detaljer

Välkommen med din anmälan! Utbildningen är den 3 mars kl. 13-16. Priset är 2600 kr (exkl moms) per deltagare och faktureras efter anmälan. Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder. Sista anmälningsdatum är den 17 februari.

Du får inloggning dagen före sändning och är med via din egen dator. Vi sänder utbildningen i en sluten grupp på Youtube, så du behöver ha en stabil internetuppkoppling. Vi har en tekniker på plats som ser till att sändningen håller hög kvalité.

Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en IP-adress (unik för varje dator) använder samma licens debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra registrerad IP-adress.

För mer information:

Kontakta vår utbildningssamordnare Marie-Louise Frisk.
marie-louise.frisk@piku.se
+46 734 20 20 29

Datum

mar 03 2022

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

2,600.00kr

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.