Framtidens assistentroll

Förbered dig redan nu!

med Roland Svensson

Assistenter och administratörer har en roll som ständigt utvecklas och förnyas. Vilka färdigheter krävs idag? Vad kommer krävas om några år? Förbered dig på framtidens assistentroll med denna livesändning!

Det står klart att assistentrollen kommer att fortsätta genomgå förändringar under de kommande åren. Därför erbjuder vi denna inspirerande utbildning, där vi bl.a diskuterar de komponenter som den framtida assistenten/ administratören kan behöva och vilka verktyg som kan behövas för att möta framtida behov. Välkommen med din anmälan så ses vi online den 8 november!

Utbildare

Roland Svensson är utbildningsledare i Kommunalekonomernas förening. Han har mer än 25 års erfarenhet av den kommunala sektorn och föreläser bland annat för assistenter och administratörer i offentliga verksamheter.

Utbildningen riktar sig i första hand till dig som arbetar som assistent, koordinator eller administratör i kommuner, regioner, kommunalförbund och kommunala bolag.

Under utbildningen går vi igenom:

  • Vad förväntas av mig och hur utvecklas rollen?
  • Assistenten som möjliggörare
  • Hur kommer rollen att utvecklas framöver?
  • Hur kan jag som assistent/administratör och arbetsgivare förbereda oss redan idag?
  • Konsultativt förhållningssätt
  • Vad är omvärldsbevakning/omvärldsanalys?
  • Hur kan vi arbeta med omvärldsfrågor?
  • Vilka trender ser vi idag och vad kan det betyda för kommunerna?

Under sändningen kommer du som deltagare även kunna ställa frågor via chatten.

Praktiska detaljer

Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder och inte kan delta. 

Du får inloggning dagen före sändning och är med via din egen dator. Vi sänder utbildningen i en sluten grupp på Youtube, så du behöver ha en stabil internetuppkoppling. Vi har en tekniker på plats som ser till att sändningen håller hög kvalité.

Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en IP-adress (unik för varje dator) använder samma licens debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra registrerad IP-adress.

För mer information:

Kontakta vår utbildningssamordnare Marie-Louise Frisk.
marie-louise.frisk@piku.se
+46 734 20 20 29

Datum

nov 08 2022

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

2,600.00kr

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.