Search
Senija Fehratovic

Effektivt ledarskap i offentlig förvaltning

Hur du med tillit och systematik kan utveckla ett hållbart och resultatskapande ledarskap

med Senija Fehratovic

Dagens offentliga organisationer är komplexa och ställer stora krav på chefernas ledarskap, särskilt i tuffa tider när besparingar blir aktuella och antalet anställda kanske minskar. Välkommen till denna utbildning om hur du med tillit och systematik kan utveckla ett hållbart och resultatskapande ledarskap!

Att förvalta och utveckla kommunens olika verksamheter kräver tillit, ett transformativt ledarskap och en hållbar systematik för att verksamheten inte ska tappa syftet med uppdraget och det som är värdeskapande för kommunens invånare. För att du som ledare eller specialist inom offentlig förvaltning ska kunna hantera verksamhetens komplexitet och din roll i den är det viktigt att du förstår sambanden mellan tillit, ledarskap och systematik. Hur ska din verksamhet arbeta med systemsyn och intern systematik? Hur kan du som ledare skapa utrymme för ett sådant arbetssätt?

Detta är en heldagsutbildning som tar upp transformativt ledarskap, systemsyn, systematik, egen uppföljning, mål och strategier, effektiv förvaltning och en föränderlig värld. Du som deltar kommer få ökad förståelse för hur du kan jobba för att stödja din organisation i dess fortsatta arbete att få ihop helheten så den blir värdeskapande för invånarna, organisationen och medarbetarna.

Du som är chef eller specialist är välkommen till en spännande och lärorik utbildningsdag! Du väljer själv om du deltar digitalt eller på plats. Sista anmälningsdatum är den 25 mars.

Praktiska detaljer
Utbildare

Senija Fehratovic, avdelningschef i Landskrona stad, har en bred utbildningsbakgrund inom ledarskap, organisation, socialt arbete, omsorg, beteendevetenskap, migration, SoL/LSS m.m. Hon har genom åren genomfört utbildningar för chefer, förtroendevalda och medarbetare i syfte att säkerställa leverans mot uppsatta mål. Ledarskap och systematik är ett av hennes specialområden.

Senija Fehratovic

Förvaltningschefer, verksamhetschefer och enhetschefer i kommunal verksamhet men också controllers, verksamhetsutvecklare, specialister i stabsfunktioner m.fl. som jobbar med systematik i sin organisation.

För mer information:

Kontakta Ingrid Haraldsson
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Anmäl dig här

Deltar du digitalt? Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en person använder samma licens för att se utbildningen debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra deltagare.

Date

25 Apr 2024

Time

09:00 - 15:00

Cost

3100-3400 kr exkl moms

Location

Malmö + online

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.