Den digianaloga ekonomen

Vad innebär detta i praktiken?

med Roland Svensson

Ekonomrollen är inne i en spännande fas som utvecklas mot att bli mer digital och mindre bunden till en fysisk arbetsplats. Vad innebär detta i praktiken och hur kommer ekonomrollen att utvecklas framöver? Ta chansen att förbereda dig för framtiden med denna livesändning!

Utbildningen bygger på de två projekt som Kommunalekonomernas förening (Kef) tillsammans med bl.a. KEFU (Rådet för kommunalekonomisk forskning och utbildning) i Lund arbetat intensivt med under 2019 – 2020 och där en skrift/bok var klar under våren 2020 samt ett projekt om framtidens ekonomiroll.

Under föreläsningen går vi igenom hur ekonomer ser på sin roll baserat på enkätstudier och intervjuer, hur denna roll kan komma att förändras i framtiden samt mycket mer. Välkommen med din anmälan så ses vi online!

Utbildare

Roland Svensson är utbildningsledare i Kommunalekonomernas förening. Han har mer än 25 års erfarenhet av den kommunala sektorn och föreläser bland annat för assistenter och administratörer i offentliga verksamheter.

Utbildningen vänder sig till ekonomer inom samtliga förvaltningar i kommuner och regioner.

Under utbildningen går vi bl.a. igenom:

  • Kort om projekten och varför de initierades
  • Hur kommer ekonomrollen att förändras och vad är mest troligt?
  • Hur digitala är dagens ekonomer och hur ser utvecklingen ut?
  • Vad kan vi förvänta oss för utveckling de närmsta åren?
  • Hur har Corona-pandemin påverkat oss?

Praktiska detaljer

Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder och inte kan delta. 

Du får inloggning dagen före sändning och är med via din egen dator. Vi sänder utbildningen i en sluten grupp på Youtube, så du behöver ha en stabil internetuppkoppling. Vi har en tekniker på plats som ser till att sändningen håller hög kvalité.

Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en IP-adress (unik för varje dator) använder samma licens debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra registrerad IP-adress.

För mer information:

Kontakta vår utbildningssamordnare Marie-Louise Frisk.
marie-louise.frisk@piku.se
+46 734 20 20 29

Datum

nov 08 2022

Tid

09:00 - 12:00

Kostnad

2,600.00kr

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.