BraveTalk

Bravetalk: Mot väpnat våld i Sverige

Konferensen med många perspektiv och praktiska lösningar på skjutningarna

Väpnat våld och skjutningar är ett globalt problem som förstör tusentals liv varje år och även Sverige måste möta denna utmaning. Men ingen kan stoppa våldet ensam, och därför måste vi tillsammans söka efter modiga och proaktiva lösningar som bidrar till ett tryggare samhälle.

Med konferensen Mot väpnat våld i Sverige vill vi inspirera politiker och tjänstepersoner att ta ansvar för det som är viktigt, och samtidigt ge ny energi till alla som kämpar för att förbättra och stärka vårt samhälle.

Under två fullspäckade dagar samlas vi för att lyssna på experter, samtala om möjliga lösningar och ta del av framgångsexempel både från Sverige och övriga världen. Du får träffa talare och deltagare från många platser och intresseområden, allt från politiker och tjänstepersoner till poliser, civilsamhällesaktörer och forskare. Tillsammans kommer vi fram till proaktiva lösningar som gynnar alla och kan bli verklighet på din hemmaplan.

Vi ses i Malmö (eller digitalt) den 3-4 november!

Datum

nov 03 - 04 2021
Expired!

Tid

08:00 - 16:00

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.