Georg Frick arbetsrätt HR

Arbetsledning och arbetsskyldighet

Det här behöver du veta som arbetsgivarföreträdare

med Georg Frick

Vad innebär arbetsskyldighet och arbetsgivarens ledningsrätt i teori och praktik? Vad skiljer arbetsskyldighet enligt kollektivavtal från arbetsskyldighet enligt anställningsavtal? Om du vill ha bättre koll på dessa frågor, är detta utbildningen för dig!

På denna livesändning med Georg Frick får du som är arbetsgivarföreträdare en genomgång och vägledning i arbetsledning och arbetsskyldighet, både teoretiskt och praktiskt sett. Vi tar också upp aktuella och avgörande rättsfall som ger dig extra förståelse för vad som gäller på din arbetsplats. Ett måste för alla arbetsgivarföreträdare!

Föreläsningen livesänds den 9 mars 2022. Välkommen med din anmälan så ses vi online!

Utbildare

Georg Frick är expert på praktisk arbetsrätt samt författare, rådgivare och arbetsgivarkonsult och inte minst en av Sveriges mest uppskattade utbildare. Georg har mångårig erfarenhet av praktisk arbetsrätt och lönesättning både inom privat och offentlig sektor. Han har också skrivit flera böcker om arbetsrätt.

Georg Frick arbetsrätt HR

Utbildningen är skapad särskilt för chefer med personalansvar samt HR-personal och arbetsledare.

Under utbildningen går vi igenom:

 • Vad innebär arbetsskyldighet i praktiken och vad säger regelsystemet?
 • Arbetsgivarens ledningsrätt och ledningssätt – vad innebär detta i teori och praktik?
 • Vilka är gränserna för arbetsskyldighet?
 • Arbetsskyldighet enligt kollektivavtal
 • Arbetsskyldighet enligt anställningsavtal
 • Förflyttning om det finns vägande skäl
  • Vad är vägande skäl?
  • Vad säger praxis och rättsfall?
 • Genomgång och analys av rättsfall avseende arbetsskyldighet

Praktiska detaljer

Välkommen med din anmälan! Utbildningen är den 9 mars 2022 kl. 09:00-12:00. Priset är 2600 kr (exkl moms) per deltagare och faktureras efter anmälan. Anmälan är bindande, men utse gärna en ersättare om du får förhinder.

Du får inloggning dagen före sändning och är med via din egen dator. Vi sänder utbildningen i en sluten grupp på Youtube, så du behöver ha en stabil internetuppkoppling. Vi har en tekniker på plats som ser till att sändningen håller hög kvalité.

Observera att priset avser en användarlicens till utbildningen, för en person. Om vi noterar att fler än en IP-adress (unik för varje dator) använder samma licens debiterar vi 6 000 kr ex moms per extra registrerad IP-adress.

För mer information:

Kontakta vår utbildningssamordnare Marie-Louise Frisk.
marie-louise.frisk@piku.se
+46 734 20 20 29

Datum

mar 09 2022

Tid

09:00 - 12:00

Kostnad

2,600.00kr

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.