Kurspaket som växer

Hos oss behöver du inte betala för hundratals utbildningar, när du bara behöver några som passar dig. Med våra kurspaket betalar du bara för det du har nytta av i din yrkesroll. Kurspaketen växer hela tiden med fler högaktuella och anpassade utbildningar för ditt intresseområde, utan att du behöver betala något extra. 

Skulle du vilja ha kurspaket i andra ämnen? Hör av dig så ordnar vi det!

Sekreterarpaketet

Äntligen! Nu finns flera av Pikus utbildningar för sekreterare och administratörer tillgängliga som ett prisvärt kurspaket för dig och dina kollegor. Låt inte distansjobb och en digital arbetsmiljö förhindra din kompetensutveckling!

läs mer och se innehåll»

Politikerpaketet

Nyvald eller omvald? Nu finns ett digitalt paket med alla Pikus utbildningar för dig som är förtroendevald i Styrelser och Nämnder, Kommunala bolag, Kommunalförbund, Kommunfullmäktige och Regioner. Nyhet för i år är specialutbildning med nyheter för valnämnden!

läs mer och se innehåll»
Att arbeta i offentlig förvaltning

Mixpaketet

Mixpaketet låter er välja 5, 10 eller 15 av Pikus inspelade utbildningar. Helt utifrån egna behov till ett mycket förmånligt pris. Vilket Mixpaket passar er? Mini, Midi eller Max?

läs mer och se innehåll»
LSS-paketet

LSS-paketet

I mars 2021 uppmanade Socialstyrelsen till ett grundligt kompetenslyft för personal som jobbar inom LSS-verksamheter. Sätt i gång er kompetensutveckling med Pikus digitala utbildningspaket, specialgjort för LSS-personal!

läs mer och se innehåll»
Kommunpaket

Kommunpaketet

Tillgång till bra kompetensutveckling för medarbetarna gör kommunen till en attraktiv och konkurrenskraftig arbetsgivare! Pikus erbjudande är enkelt, kostnadseffektivt och värdeskapande.

läs mer och se innehåll»

IFO-paketet

De senaste åren har det uppkommit flertalet rättsfall där barn farit illa eller till och med avlidit. Detta har föranlett förändringar i lagstiftningen, vilket innebär nya rutiner och ett tydligare ansvar för socialnämnden. I IFO-paketet samlar vi några av de bästa och viktigaste utbildningarna som rör barn och ungas trygghet i ärenden hos socialnämnden.

läs mer och se innehåll»
ledarskap hr

HR- och chefspaketet

Har samarbetet och utvecklingen på er arbetsplats stannat av? Är det svårt att upprätthålla motivationen och reglerna när många jobbar på distans? Ta hjälp av HR-och chefspaketet, för dig som jobbar med personalfrågor!

läs mer och se innehåll»
brottsförebyggande paketet

Brottsförebyggande paketet

Har din kommun problem med kriminalitet och otrygghet? Vill ni förebygga fler brott och jobba mer effektivt mot kriminalitet? Nu finns ett högaktuellt digitalt paket med alla Pikus föreläsningar för dig som ansvarar för och arbetar med kommunernas brottsförebyggande arbete.

läs mer och se innehåll»

Vad är Piku Ondemand?

Piku OnDemand är den digitala sidan av Piku Utbildningar. Här hittar du utbildningar för offentlig sektor i inspelad version som du kan se var, när och hur det passar dig!

Du kan välja mellan att beställa enstaka utbildningar eller paketlösningar med flera utbildningar till förmånligare pris.

Vi erbjuder även paket för arbetsplatser som vill utbilda många anställda på en gång där vi lämnar pris på offert.

Kontakta oss

Här kan du nå Pikus VD Ingrid Haraldsson:
ingrid.haraldsson@piku.se
073 3530094

Du kan också skriva till info@piku.se.

 

 

Besöksadress: 
Eden Kontorshotell,
Hyllie Boulevard 53, vån. 3
215 32 Malmö

Postadress:
Piku AB
Dammvägen 1
246 57 BARSEBÄCK

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.