Brottsförebyggande paketet

För socialtjänst, säkerhetsansvariga, skolpersonal m.fl.

Har din kommun eller arbetsplats problem med kriminalitet och otrygghet? Vill ni stötta era medarbetare som utför grovjobbet ute i samhället och jobba mer effektivt mot organiserad brottslighet? 

Satsa på kunskap för en tryggare kommun med Brottsförebyggande paketet! 

Pikus Brottsförebyggande paket är ett årsabonnemang med digitala föreläsningar som era medarbetare kan se när och var de vill. Föreläsningarna leds av forskare och experter som bl.a. tar upp studier och fakta om organiserad brottslighet, framgångsexempel och andra länders arbetssätt mot problem såsom skjutningar och sprängningar.

Med Brottsförebyggande paketet får era medarbetare underlag för stora beslut och inspiration för att orka fortsätta med sitt viktiga arbete. Paketet blir dessutom billigare per medarbetare ju fler som deltar – perfekt för att göra ett gemensamt kompetenslyft för en tryggare kommun!

Ingrid Haraldsson, VD för Piku Utbildningar
Har du frågor om paketet eller vill du få ett kostnadsförslag? Hör av dig till mig!
Brottsförebyggande paketet framsida
Ladda ned som pdf här

Detta ingår i Brottsförebyggande paketet

I paketet ingår följande utbildningar från start. I takt med att fler utbildningar spelas in lägger vi till dem i paketet utan extra kostnad!

Tillkommer i paketet inom kort:

Så fungerar inspelade utbildningspaket:

  • Paketet är ett årsabonnemang, vilket innebär att alla deltagare har obegränsad tillgång till paketet under ett år. Ni bestämmer själva när abonnemanget startar.
  • Alla deltagare får en personlig inloggning till Piku Utbildningars digitala lärplattform.
  • Deltagarna kan gå utbildningarna i paketet när som helst och hur ofta de vill under abonnemangsperioden.
  • De som är chefer, gruppledare m.m. kan välja att se sina anställdas statistik i lärplattformen.
  • Piku lägger löpande in fler nyinspelade utbildningar i paketet, t.ex. föreläsningar om ny lagstiftning eller andra viktiga uppdateringar som ni får tillgång till utan extra kostnad.
  • Saknar ni en utbildning i ett särskilt ämne som ni vill lägga till i kurspaketet? Vill ni kombinera de digitala utbildningarna med utbildningstillfällen på plats hos er? Då är det bara att kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er!

Få nyheter direkt i din mejl

Här kan du skriva upp dig för att få nyhetsbrev om Pikus kommande utbildningar. Du kan när som helst avregistrera dig eller ändra dina val.